Όροι χρήσης


Ξενώνας Ηώς
Οροι χρησης


Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Όταν επισκέπτεστε τις σελίδες της ιστοσελίδας www.xenonas-ios.gr και κάνετε χρήση των υπηρεσιών του, συμφωνείτε ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμε μην εισέλθετε και μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών του www.xenonas-ios.gr

Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του www.xenonas-ios.gr με τρόπο που δεν αντίκειται στην ισχύουσα νομοθεσία και σύμφωνα με τους όρους που παρουσιάζονται ακολούθως.

Επίσης οι παρακάτω όροι χρήσης ενδέχεται με το πέρασμα του χρόνου να τροποποιηθούν. Προτείνουμε να επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα τακτικά, προκειμένου να ενημερώνεστε σχετικά με τροποποιήσεις των όρων χρήσης.

 

Γενικοι οροι

Ως χρήστης των υπηρεσιών του www.xenonas-ios.gr αποδέχεστε ότι:

Δε θα εισάγετε στο www.xenonas-ios.gr κανένα στοιχείο το οποίο θα αντίκειται στους ισχύοντες νόμους ή θα είναι προσβλητικό, παράνομο, πορνογραφικό, απειλητικό και γενικά ενοχλητικό προς το www.xenonas-ios.gr ή/και τους χρήστες του.

Δεν υποδύεστε κάποιο άλλο πρόσωπο και τα στοιχεία που εισάγετε αφορούν μόνο εσάς και είναι αληθινά.

Δεν χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς ή/και απαγορευμένα ψευδώνυμα. Οι διαχειριστές του xenonas-ios.gr διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής αυτών.

Δεν χρησιμοποιείτε κεφαλαίους χαρακτήρες στα σχόλια. Οι διαχειριστές του xenonas-ios.gr διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής αυτών.

Δεν επαναλαμβάνετε το ίδιο σχόλιο. Οι διαχειριστές του www.xenonas-ios.gr διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής αυτού.

Δεν διαφημίζετε οτιδήποτε μέσα από τη φόρμα αποστολής σχολίων και δεν αφήνετε εκεί links. Οι διαχειριστές του www.xenonas-ios.gr διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων που μοναδικό στόχο έχουν να διαφημίσουν websites, προϊόντα, υπηρεσίες.

Είστε ο μόνος υπεύθυνος-η για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν κατά τη χρήση των υπηρεσιών του www.xenonas-ios.gr και το xenonas-ios.gr δεν είναι υπεύθυνο για κανέναν έμμεσο ή άμεσο λόγο που να αφορά οποιουδήποτε είδους αποζημίωση απέναντί σας. Παρόλα αυτά, οι διαχειριστές του www.xenonas-ios.gr θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου.

 

Αποποιηση ευθυνης

Το xenonas-ios.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του. Οι υπηρεσίες του www.xenonas-ios.gr παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ’ ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη. Το www.xenonas-ios.gr και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης.

Το www.xenonas-ios.gr περιλαμβάνει links («δεσμούς») προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites), οι οποίοι δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το www.xenonas-ios.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών, τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν.

Πνευματικα Δικαιωματα:

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, κείμενα και οπτικοακουστικό υλικό, καθώς και το logo αποτελούν ιδιοκτησία μας και απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο η αναδημοσίευσή τους χωρίς να αναγράφεται ως πηγή «Παραδοσιακός Ξενώνας Ηώς» και παραπομπή στην κάτωθι διεύθυνση: www.xenonas-ios.gr

Εναλλακτικά, χρειάζεστε γραπτή άδεια απο τον διαχειριστή της ιστοσελίδας.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους παραπάνω όρους, αρμόδια για την επίλυση των διαφορών περί κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας ορίζονται τα δικαστήρια της Λάρισας.